Зимни бревети III. Сакар 300

Сливенски минерални бани - Sliven mineral baths - Зимни бревети III. Сакар 300

Сливенски минерални бани - Sliven mineral baths
събота 10.3.2018
от 6:00
неделя 11.3.2018
До 2:00
Сливенски минерални бани - Sliven mineral baths
BulgariaSlivenSliven mineral baths8800
Покажи на карта
6 участник
Регламент АСР, Член 12: „…Тези бревети не са състезания и не се извършва класиране.”
Член 5: Всеки участник се счита за тръгнал на индивидуално пътуване... Всеки участва на свой риск и отговорност.

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ТУРИЗЪМ
и КОЛОЕЗДАЧЕН КЛУБ "СИНИТЕ КАМЪНИ" - СЛИВЕН
Организират:
Трети старт от поредицата "Зимни бревети в Сливен"
„Сакар 300” - 10 март - събота, 6:00 ч.
301 км за 20 часа, 2214 м обща денивелация
Маршрут: . Омега – Бояджик – Тополовград – Хлябово – Свиленград – Мезек – Харманли - Н.Загора - Омега. Старт/Финал: Сливенски минерални бани - бистро „Омега”. Нерегистрирани участници се явяват 15 минути преди старта. Стартът се дава в часа на отваряне на контролата – 6:00. Закъснелите могат да стартират до 1 час, когато контролата затваря. Стартират единствено регистрирани участници с включени светлини и поставени отражателни жилетки. На часовите контроли заверяването на картоните и засичането на времето е задължително. Там има и подкрепителен пункт. На вероятните секретни контроли се спира при поискване. През цялото време на пробега, участниците трябва да разполагат с работещи светлини и отражателна жилетка.

Зимна серия бревети 2018
1. Загоре 200
2. Странджа 200
3. Сакар 300

Покажи повече
4. Тракийски 200
Успешно завършилите пълната серия зимни бревети получават: преходни корони за „Зимен крал” и „Зимна кралица”, както и поименни грамоти.
1. Условия за участие
Регламент АСР, Член 2: “В тези бревети може да участва всеки рандоньор, който е член или не на някакъв клуб, дружество или федерация и има застраховка. Непълнолетни се приемат след като представят разрешение от родителите, което освобождава АСР и дружествата - организатори от отговорност, както и медицинско удостоверение за годност, издадено преди не повече от 6 месеца.“
Съгласно разпоредбите на БФТ и ММС, нужно е медицинско и застраховка „Злополука за спортисти” с минимално покритие 1000 лв. Наредба на БФТ изисква носенето на каска през цялото време на движение.
Съгласно ЗДП велосипедистите трябва да имат светлини и отражателна жилетка. На зимни бревети не се допускат до старт участници без светлини и отражателна жилетка, заради чести лоши светлинни условия.
Записване на участниците. Он-лайн.

Записването се счита за завършено след заплащане на стартова такса. Размерът на таксата зависи от момента на заплащане, а не от записването във формуляра. Плащанията и резервациите за нощувка се потвърждават от Организатора. 25% намаление от таксата ползват членовете на БФТ клубове, ако присъстват с номер и редовна застраховка в годишния списък, деклариран от съответния клуб в трансферния прозорец през декември. Групи с над 10 участника ползват същото намаление. Представител на тези клубове и групи изпраща списък на участниците и превежда необходимата сума. За картотекирани участници, представител на съответния клуб може да гарантира плащането на стартовата такса, а точната сума да се донесе преди старта.
Пълен текст на Наредбата:

Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.