Излезе най-новата книга на Милена - "Познай себе си и оздравей!"

Улица Дунав 43, 1202 София, България - Излезе най-новата книга на Милена - "Познай себе...

Улица Дунав 43, 1202 София, България
петък 23.2.2018
от 18:30 До 19:30
Улица Дунав 43, 1202 София, България
България
0 участник
На 23.02.2018 г. (петък) в гр. София, ул. Дунав 43, от 18:30 часа ще се проведе представяне на новата книга на Милена Нейкова – „Познай себе си и оздравей!“.
Тя се състои от две части. Първата част е посветена на всички хора, занимаващи се с алтернативни методи на лечение и моралния им облик, в съответствие със заветите на бащата на медицината Хипократ. Дадени са кодовете на оригиналната му клетва, както и заветът му към нас, закодирани в името му.
Текстът е изпълнен с много интересни примери, както от личната практика на авторката, така и от опита на утвърдили се лечители – Лидия Ковачева, Петър Димков, Жоао де Деус и други.
Във втората част на книгата Милена повдига лекичко завесата, която „невидимият“ свят е спуснал пред нас, за да ни запознае с материалния израз на енергията. Публикувани са енергийни сфери, орбсове, мисъл-форми, ангели, духове и същества. Заедно с положителните енергии са споделени снимки на негативните материални изрази на вибрациите около нас – мисъл-форми, енергийни смукачи, енергийни мрежи, които постоянно присъстват в нашия живот, в зависимост от мислите ни. Дадени са практики и методи за предпазване от тях.
Авторката умело е уловила чрез своя апарат проявите на доброто и злото в нашия живот, движението на светлината и превръщането ѝ в материални образи.
Засегнала е темата за начина на мислене и влиянието му върху личните ни избори и последствията от тях.
Книгата има специален подарък от Милена Милкова – четири енергийни картини, отразяващи трансофрмацията на човешката душа, върху които може да се медитира. Книгата е адресирана към всички събудени и устремени към полет души, жадни да познаят себе си и да оздравеят.
Милена Нейкова е автор на още 5 книги: „Пътечка към здравето“, „Всичко е енергия“, „С Лидия Ковачева в природното училище“, „В името на Бог“ и „Като видиш добро, разкажи го!“, които ще бъдат налични на събитието.
Очакваме ви с радост и ентусиазъм!
Благодарим ви, че ви има!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.