Няма такова шоу - новият спектакъл на Нешка Робева

National Palace of Culture - Няма такова шоу - новият спектакъл на Нешка Робева

National Palace of Culture
събота 9.12.2017
от 18:00
вторник 19.12.2017
До 23:00
National Palace of Culture
BulgariaSofiaплощад България 11463
Покажи на карта
970 участник
НЯМА ТАКОВА ШОУ
С участието на "Нешанъл арт" и КХГ "Левски"

В една от залите на "Герена" - в Клуба по художествена гимнастика /КХГ/"Левски", младите гимнастички, провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци...
Появяват се и гостите...
Всички са учудени, какво става?
Станало е това, което никога?! не се е случвало в нашата зала - поредното недоразумение.
Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство... И както винаги - всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия...
Възцарява се тишина, едва, когато една от най-малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките ѝ заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен.
В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на най-титолования клуб по художествена гимнастика в света - "Левски".
Само "Левски"! Без до него да се перчат имената на бивши величия...
Този самотник "Левски", който години наред изправяше света на крака пред трибагреника, благодарение на красотата на своите момичета и просълзяваше българите. Гостите аплодират, включват се в програмата, заявявайки своето пристрастие към малцината Дон Кихот-овци, останали в България. Кои са те? Разрешете ми да запазя изненадата за премиерата.
А когато се включат и треньорките?!...
Няма такова шоу!
Не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани.

Покажи повече
Ако искате да се посмеете, да се порадвате на младостта, таланта и красотата на прекрасните български деца, заповядайте.
И сами ще се убедите, че няма такова шоу!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.