Благотворителна кампания-Коледа 2017

Бургас - Благотворителна кампания-Коледа 2017

Бургас
понеделник 11.12.2017
от 11:00
петък 22.12.2017
До 14:00
Бургас
България
1 участник
Скъпи колеги!
В критичното време на декемвнри обявявам началото на активните дейности по Благотворителна кампания "Румяна" за Коледа 2017год. с артикули календари за 2018г. джобен и А4 формат!
Предлагам следното разпределение на дейности:
- в момента, в който имаме споразувение със Студентски съвет за маса във фоайето на ФОН - Райна Калафачева пое ангажимент да даде знак! - да стартираме базарни дейности в дните отследващата седмица и вероятно до 20-22.12. според зависи от активностите на студенския поток и вашите възможности! Тук специално моля да пишете дали/кога можете да поемете дежурства, за да направим график за дни и часове!
- Втората част от кампанията е насочена към участие в публични базари извън ФОН - имаме някакви насоки, но сме отворени към ваши предложения и идеи - общински базари, вкл. и в места различни от Бургас, кампании на организации или промотира не във фирми - всякакви предложения ще бъдат ценни!
Имам готовност за изготвя представителни писма от името на СМПБ-Бургас, а за участие в базари ще мислим и изготвим информиращи плакати постери!
- Третата част е текуща - събираме битово-подпомагащи артикули - зимни дрехи, обувки, чорапи, одеала и спално бельо /ползвани и запазени/ - сроковете са същите!
Тук е мястото изрично да благодаря на Райна за енергичната подготвителна работа по изготнянето на файловете за календарите и цялостната й лична и организационна активност, ще се радвам да усп еем отново с добра акция в полза на една благородна кауза - подкрепа на клитниците от психиатричния приют в с. Заберново!
Преди това обаче специални поздрави към всички вас с изрично насърчение към пълноценно посрещане и незабравими приключения с музика,у танци и любов в отпразнуването на студентския празник 08.-и Декември!
Поздрави в очакване на работна обратна връзка:
Светозар Димитров
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.