Миле Китич 35 години на сцена I Арена Армеец I 14.12.2018

Арена Армеец София - Миле Китич 35 години на сцена I Арена Армеец I 14.12.2018

Арена Армеец София
петък 14.12.2018
от 20:00 До 23:00
Арена Армеец София
BulgariaSofiaбул. "Асен Йорданов" № 1,1113
Покажи на карта
93 участник
Грандиозен концерт на Миле Китич в София – 35 години на сцена !!

Легендата на сръбската музика Миле Китич ще отпразнува 35 години на сцена с грандиозен концерт на 14 декември 2018 в зала "Арена Армеец" в София. Сръбската звезда решава да сподели юбилея си именно с българските си фенове, след невероятния успех на първото му шоу в България през октомври 2016 отново в зала "Арена Армеец".

По време на мега концерта на 14 декември Миле Китич ще представи новите си песни, както и големите си хитове, с които печели сърцата на своите почитатели през изминалите 35 години. От сцената отново ще прозвучат всички любими песни като "Casa ljubavi", "A mi smo bili", "Mi smo bili jedan zivot", "Jasmina", "Svi su tu", "Bomba", "Milioni, kamioni", "Pije mi se" и много други. Звездата обещава невероятен концерт в София, а призива му към българските му фенове вижте във видеото тук.

Миле Китич (Милойко Китич) е роден през 1952 г. в Босна и Херцеговина. Любопитен факт е, че негова съпруга е популярната певица Марта Савич, която е и гост-звезда на концертите му. Музиката го привлича още от детските му години, когато се изявява на училищни концерти и рецитали, а близките му са сигурни, че е роден за сцената. Кариерата му започва в средата на 70-те години, като сред първите му песни са "Ja zelim da sam sunce" и "Ljubavi nase sad nema vise", последвани от самостоятелни албуми. Изключителният успех на Миле Китич обаче идва с групата "Южни Ветар" и хитовия и до днес албум "Casa ljubavi" от 1984. Следват още 10 албума с "Южни Ветар" и безброй хитове, които имат рекордни продажби в Сърбия.

Известен сред колегите си на сцената като изключителен работохолик, за 35-годишната си кариера Миле Китич е един от най-обичаните и успешни изпълнители в Сърбия.

Сръбската звезда очаква отново българските си фенове на грандиозния концерт на 14 декември, петък, от 20.00 ч. в зала "Арена Армеец" в София. Билети за шоуто на Миле Китич се продават на цени от 25 до 50 лева – в интернет на ticketportal.bg и в мрежата на "Тикетпортал" в цялата страна.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.