No Signal X - Bulgária, Sunny Beach

Sunny Beach Bulgaria - No Signal X - Bulgária, Sunny Beach

Sunny Beach Bulgaria
събота 21.7.2018
от 18:00
събота 28.7.2018
До 10:00
Sunny Beach Bulgaria
BulgariaNessebar
Покажи на карта
155 участник
★★★ NO SIGNAL X 2018★★★

Helyszín: Bulgária, Sunny Beach
Időpont: 2018.07.21 - 28.

2017-ben a legnagyobb magyar szervezésű külföldi party-nyaralás lett a No Signal Beach, ahol közel 500 magyar fiatallal együtt buliztunk át 7 éjszakát és 7 új élménnyel és baráttal lettünk gazdagabbak egy felejthetetlen és őrült hét alatt!
2018-ban ismét visszatérünk Sunny Beachre, hiszen az egymást érő tengerparti bárokat, a legnagyobb diszkókat, a legdurvább medencés partikat és a megfizethető árakat semmi nem tudja felülmúlni!
Változatos programokkal, minőségi apartmanokkal, a legmenőbb hazai DJ-kel és profi szervezéssel várunk mindenkit!

NO SIGNAL - Kapcsolj ki!

------------------------------HELYSZÍN-----------------------------
Bulgária legnagyobb és legnépszerűbb nyaralóhelye a "Bolgár Ibiza", más néven Napospart, vagy Sunny Beach. Burgasztól 40 km-re északra egy patkó formájú öbölben 8 km hosszan terül el. Aranyhomokos partszakaszon fekszik a Fekete-tenger mentén, átlagosan 30 – 60 méter széles, néhol homokdűnék is vannak. Nagy előnye a sík terep. Az üdülőközpont déli része gyakorlatilag egybeépült Nessebár műemlékváros északi területével, északi, központi részén pedig aquapark található.

Számos szórakozási lehetőségnek ad teret, rengeteg bár, disco fedezhető fel, emellett pedig mindenféle vízisport is kipróbálható.

Покажи повече
A környezet, a homokos tengerpart, a még mindig meghökkentően alacsony árak és a minőségi szállás mindenki számára garantált kikapcsolódást fog nyújtani! Nemhiába, a legfelkapottabb üdülőváros, ahová Európából fiatalok százezrei mennek el évente nyaralni, bulizni.

TOVÁBBI INFÓK HAMAROSAN...
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.