“ Както преди “ - Любо Киров представяне на нов албум

Античен Театър Пловдив - “ Както преди “ - Любо Киров представяне на нов албум

Античен Театър Пловдив
четвъртък 14.6.2018
от 21:00 До 23:00
Античен Театър Пловдив
BulgariaPlovdiv
Покажи на карта
266 участник
“Както преди” е заглавето на новият албум на Любо Киров, който ще бъде представен за първи път на сцената на Античен театър в гр. Пловдив на 14.06 2018 г. от 21 часа.
Именно от тази сцена ще започне лятното турне на изпълнителя.
Любо Киров притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика и ще се качи на сцената с невероятните музиканти: Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).
Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.
Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта.”

Билети на касата на "МаскАрт" в Дом на културата " Борис Христов" и в мрежата на EVENTIM.bgЦени: 15лв, 20лв, 25лв и 30лв
(деца до 4. 99 год. възраст са без билет и без
право на седящо място)
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.