Програма "Нова Клетка"

Hisarya - Програма "Нова Клетка"

Hisarya
понеделник 4.6.2018
от 14:00
неделя 10.6.2018
До 12:00
Hisarya
BulgariaHisarya
Покажи на карта
0 участник
Програма "Нова Клетка": едноседмична
Програма за обновяване и регенериране на Клетките на Човешкото Тяло !!!

За автора и Програмата:

Albina Fabiani от години работи в областта на клетъчното регенериране и е автор на единствената по рода си Програма “Нова Клетка”, която е и нейна запазена марка. Албина работи с хора от целия свят – САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Европа, Южна Африка.

Работи и със световни имена от Холивуд и бизнеса и програмите и се провеждат на ритрийтни места в света като Costa Rica, Cape Town & Italy.Тя е помогнала на над 3000 човека да се рехабилитиат след своите болести, да изглеждат красиви и млади.

От 5 години програмата “Нова Клетка” се провежда и в България, в красивия град Хисаря.

Албина е автор на няколко книги, които миналите Програмата получават безплатно.

За кого е полезно да се включи в програмата:
• Всички заинтересовани от темата за правилното функциониране на човешкия организъм, е една дума ЗДРАВЕТО

Покажи повече
• Възраст: 25 – 60 + жени и мъже
• Хора кито се интересуват от здравословен начин на живот, майки с малки деца, вегетарианци, вегани, активно спортуващи, хора които са прилагали различни диети или различни форми на гладуване, като тук отбелязваме че това което горепосочените групи разбират като здравословен начин на живот е много, много далече от истината !!!
• Специалисти, лекари, натурална медицина, хомеопати, диетолози, фитнес инструктори, спортисти.
• Болни – сърдечно съдови заболявания, диабет, хормонални заболявания, нарушена функция на щитовидна жлеза, наднормено тегло, артрит, заболявания на щитовидната жлеза, и всички сложени в графата автоимунни и заболявания на възрастта!

Теми, с които ще се запознаете по време на Програмата:

- Как наистина фунционира човешкото тяло, тук Албина с доказан успех излиза извън рамките на всичко, което се знае за тялото и неговите метаболични функции !!!
- Енергията в човешкото тяло – защо след определена възраст сме вечно уморени и нямаме енергия?
- Как се възпроизвеждат и подновяват и най вече как наистина функционират клетките?
- Грешните митове за здравословното хранене: ВСИЧКИ!!!

На кои въпроси ще получите отговор:
- Как се появяват болестите?
- Как старее човешкият организъм?
- Какво можем да направим ние за да спрем и възвърнем този процес?
- Как да да останем здрави и млади?
- Защо отслабването
чрез гладуване е опасно и как да сваляме килограми хранейки се в изобилие !
- Нека вземем своята шофьорска книжка за да знаем как да управляваме правилно своето тяло за да остНем здрави и млади ...

Знанието и Практиката които ще получите по време на Програмата, не могат да бъдат прочетени в книги или по Интернет!!! Това е причината да наричаме Прогрмата Уникална и Единствена в Света ...

Как се провеждат Програмите:

След потвърдено записване, Албина изпраща въпросник, отговорите на който и помагат да изгради индивидуален профил за всеки един участник, след което Албина изпраща инструкции за едноседмична подготвителна промяна. Това е необходимо за да бъде подготвено тялото за приема на много специфични капки които са патент на Албина и които се произвеждат в частна лаборатория в Швейцария. Тези капки в буквалния смисъл на думат променят химията на тялото като го връщат в първоначалния му потенциал на здрав и млад организъм.

Въпросните капки се дават само от Албина и само под нейно наблюдение .... Програмата НЕ продава продукти, и не прави диети. Всички резултати се постигат променяйки химията на тялото и връщайки я в първоначалния и потенциал, използвайки вече присъстващите в храната микро и макро елементи.

Това е изцяло патентована към Програмите схема, която е много сложен микс от orthokinesis, phito-cibus, cell plasticity and orthomolecular medicine:
causing specific activity / behaviour of a cell / organism in response to a stimulus from the inside not outside !!! С две думи Програмата принуждава клетките/тялото да не зависят от външни фактори а да разчитат изцяло на собствените си ресурси, които между другото са безгранични но и .... "дълбоко заспали" както казва Албина.

Къде се провежда програмата:
Поради огромния интерес Програмата ще се провежда в два хотела паралелно в Хисаря в хотел Галери и бутиковия хотел Victoria’s House

Какво включва цената:
- 6 Нощувки
- Ежедневни лекции
- Хранене със специално приготвена храна лично от Албина
- Рехабилитация на клетката чрез патентованите методи на Албина
- Кулинарен курс на който ще се научиме да приготвяме – сглобяваме
Храната бързо, лесно, красиво, вкусно, здравословно и евтино.
Нашия кухненски девиз е:
Едно – Две –Три и кухнята ти бързо напусни !
- Ще получите безплатно електронен вариант на книгите на Албина, които са изумителни.
- Допълнителна програма включваща разглеждане на интересни места в околностите, спа процедури, езда и други!

Цената на Програмата:
Настаняване в бутиковия хотел Victoria’s House – групата е максимално до 24 човека
настаняване в единична стая 1795 лева
настаняване в двойна стая 1595 лева
настаняване на трети човек в двойна стая на допълнително легло 1395 лева
Цените са без ДДС

Настаняване в хотел Галери - групата е максимално до 70 човека
настаняване в единична стая 1795 лева
настаняване в двойна стая 1595 лева
настаняване на трети човек в двойна стая на допълнително легло 1395 лева
Цените са без ДДС
Записвания до 22.05.2018
тел. за контакт 0887 883 069
mk@
Марек Каравелов
Координатор на Програмата за Европа


Още информация за Програмата, от статия на Албина публикувана в Huffington Post:

"По принцип човешкото тяло е една електрическа батерия, един акумулатор, устройство, което се зарежда с електрическа енергия чрез химични процеси, използвайки електролити, които в човешкия организъм са течностите кръв и лимфа.

Тази биологична батерия е направена от трилиони малки соларни клетки, които непрекъснато я зареждат и поддържат на оптимално за функционирането и ниво. Тези трилиони клетки имат кратък живот и постоянно се подновяват чрез процес на раждане и умиране.

Знаете ли, че цялата повърхност на кожата се заменя на всеки две седмици... Или че червените кръвни клетки живеят само 120 дни. Проблемът е в това, че клетките се възпроизвеждат, копирайки електромагнитната информация на предишните „застаряващи“ (незареждащи се вече) клетки.

Ние злоупотребяваме с биологичната си батерия от деня на раждането си. Когато батерията е нова (млада), има изобилие от чисти канали и незамърсен електролит, така че батерията работи в максимален режим и без нарушаване на равновесието, докато малко по малко каналите започват да се замърсяват, постепенно се запушват, нивата на електролитите се изчерпват и жизнената енергия става все по оскъдна!

Така с течение на времето настъпват болежки от различен характер, стрес, а малко по-късно постепенно настъпва и така нареченото стареене с характерната за него хронична acidosis, остеопороза, загуба на мускулна маса и други, като например понижаване на нивата на хормона на растежа.

С напредване на времето в „електролита на батерията“, за която говорим, започва да доминира специфична среда, което обозначава началото на процеса на клетъчна деградация.

Нека не забравяме, че тялото е по същество една много сложна и деликатна химическа лаборатория, в която участват над 60 трилиона клетки, извършващи над 6 000 000 000 000 химични реакции във всяка една секунда.

За постигането на оптимално здраве, както и за спирането на процеса на стареене, се изисква една конкретна клетъчна среда, която е възможна само чрез пълна подмяна на въпросния „електролит“.

Ето защо подходи като частично гладуване, водни пости, хранене с плодове и зеленчуци, както и стриктното вегетарианство, веганство, суровоядство и други подобни, дават ограничени резултати. Те НЕ подменят наличния токсичен „електролит“, а само го подобряват, при това временно ..."
N. B . Материяла е copyrighted !!!

За изключително интересна информация следете блога в нашия сайт:


__________________________________________________

Записвания до 22.05.2018.
тел. за контакт 0887 883 069
mk@
Марек Каравелов
Координатор на Програмата за Югоизточна Европа
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.