John Owen-Jones in Bulgaria

Национален дворец на културата - НДК - John Owen-Jones in Bulgaria

Национален дворец на културата - НДК
петък 15.6.2018
от 20:00 До 23:00
Национален дворец на културата - НДК
BulgariaSofiaбул. България 11463
Покажи на карта
14 участник
Скъпи приятели,

С удоволствие и нетърпение споделяме с вас, че само няколко месеца след идването на най-успешната рок опера за всички времена JESUS CHRIST SUPERSTAR in BULGARIA, Зала на 1 на #НДК ще завладее и най-успешният британски мюзикълен актьор Джон Оуен -Джоунс.

Едва 26-годишен, той изиграва Жан Валжан в „#Клетниците“ (Les Miserables) като официално е признат за най-младия актьор в света, влязъл в тази роля и превъплъщавал се в образа над 2 000 пъти на #Бродуей и Уест Енд в #Лондон. Феноменалният му завладяващ глас привлича вниманието на Андрю Лойд #Уебър и през 2001 година талантливият изпълнител получава знаменитата роля на Фантома в световния хит „Фантомът на операта“. С това Джон Оуен - Джоунс се превръща в единствения британски актьор, играл двете най-велики мюзикълни роли едновременно на Бродуей и Уест Енд и то в продължение на повече от 10 години. Поставя и рекорд за най-много представления в ролята на #Фантома - над 1 400 пъти.

След нечувания успех, който донесоха "The Simon And Garfunkel Story" (2017) и сензацията, която очакваме през април JESUS CHRIST SUPERSTAR in BULGARIA (2018), обещаваме още едно незабравимо изживяване – два часа приказна разходка из световните мюзикълни шедьоври с виртуозен оркестър и много спиращи дъха изненади.

15 юни от 20 часа в зала 1 на #НДК
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.