Sofia Game Night // Нощ на игрите

Sofia - Sofia Game Night // Нощ на игрите

Sofia
събота 3.11.2018
от 18:00
неделя 4.11.2018
До 6:00
Sofia
BGSofia
Покажи на карта
0 участник

Първото издание на Sofia Game Night - съвместна инициатива на Goethe-Institut Bulgarien и Game Dev Summit, ви предизвиква в рамките на една нощ, да се впуснете в изследване както на игровите удоволствия, така и на социалните, политически, теоретични, образователни и икономически аспекти на игрите. Генерален партньор на проекта е Work At The Stars Group.

Sofia Game Night се обръща както към професионалната аудитория - разработчиците на игри, дизайнери, стори-телъри, композитори, програмисти и др., така и към широката аудитория - без значение дали това ще бъде класическият геймър, или някой, който за първи път се сблъсква с новите игри. Събитието ще смеси различните публики и ще предложи разнообразни маршрути в необятния он- и офлайн свят на игрите.

Всеки, който работи в сферата на видео игри и дигиталната развлекателна индустрия, създатели на настолни игри, независими организации и разработчици, институции, гейминг-клубове, артисти и др. е поканен да вземе участие в инициативата, представяйки специално събитие посветено на игрите.

Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.