Наука на Борда: Чудовището в Мен

Abordage - Наука на Борда: Чудовището в Мен

Abordage
сряда 24.10.2018
от 18:30 До 19:30
Abordage
BGSofia22 ulitsa "Veslets"1000
Покажи на карта
0 участник
Внезапни спазми, необяснима загуба на тегло, треска, ужасяващи и странни симптоми, дори промяна в поведението и начина на мислене... дали нещо чуждо и гладно не си е проправило път в собственото ви тяло?... В това издание на Наука на Борда става време за разказване на СТРАШНИ ИСТОРИИ ОТ РЕАЛНОСТТА! Всичко, което ще чуете съществува тук на Земята и се спотайва в някое удобно топло кътче на тялото на своя гостоприемник, или по-лошо...дебне момента, за да се прокрадне в нищо неподозиращия ви приятно отпочиващ си на някоя живописна дестинация организъм.
Елате, за да чуете смразяващите дъха и развинтващите въображението истории за „ЧУДОВИЩЕТО В МЕН“ на 24 октомври, точно една седмица преди нощта на Вси Светии!
Наш гост ще бъде Нина Ванчева, докторант към Институт по Биоразнобразие и Екосистемни Изследвания към БАН и дипломиран магистър по Паразитология в Биологически Факултет към СУ „Св. Климент Охридски”. Нина изучва различни вътрешни и външни паразити по животните и човека вече повече от 5 години и в това време е натрупала изумителни и детайлни знания за жизнените цикли, адаптациите и огромното биоразнообразие на тези миниатюрни чудовища от нашата планета.
Събитието се осъществява с подкрепата на Българска Наука.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.