The ChangeMakers of Sofia | Cocktail

MOVE.BG Office & Coworking Space - The ChangeMakers of Sofia | Cocktail

MOVE.BG Office & Coworking Space
четвъртък 25.10.2018
от 17:00 До 21:30
MOVE.BG Office & Coworking Space
BGSofiaulitsa "Serdika"1000
Покажи на карта
0 участник
Социалната промяна започва от личната трансформация… от малките стъпки, които всеки от нас прави ежедневно, за да създаде по-добра среда.
The ChangeMakers of Sofia е част от поредицата събития на MOVE.BG, с които търсим хората с хоби, страст, професия или призвание да работят за изграждане и създаване на нови възможности и откриват нови хоризонти.
През летните месеци срещнахме носителите на промяната в различни краища на България и се уверихме в няколко неща – градовете ни кипят от живот, потенциалът е много повече от очевидното на пръв поглед и хората търсят съмишленици, с които да преобразяват своите общности. Каним те да бъдеш един от тях!
Заповядайте на 25-ти октомври от 17 ч., за да идентифицираме заедно потенциалните решения пред София и да поговорим как можем да работим по-ефективно за системна промяна.
Ела и стани част от мрежата на променящите! #TheChangeMakers
Програма:
17:00 - 17:30 - Въведение "Изграждане на общност за постигане на промяна"17:30 - 17:50 - Явор Панев, архитект17:50 - 18:10 - Евелина Павлова, журналист и водещ18:10 - 18:20 - Кратка почивка18:20 - 19:50 - Фасилитирана Дискусия - “Локални нужди, работещи решения и възможности”
!!!Поради ограничения брой места първата част на събитието (от 17 до 19:50) е само с предварително запитване на contact@move.bg!!!
20:00 - 21:30 - Networking и обсъждане на резултатите от дискусията на по чаша ароматно малиново вино от Trastena Wines
The ChangeMakers of Bulgaria е инициатива на MOVE.BG, която цели да разпознае и обедини носителите на промяната в България - хора и организации със значим социален, екологичен и/или бизнес отпечатък.
Как да разпознаем changemakers?
- имат ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна
- популяризират потенциалите на България в и извън страната
- използват иновации и нови технологии в подкрепа на социален и икономически напредък
- умеят да увличат други за каузата

Покажи повече
Очакваме ви!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.