The ChangeMakers of Sofia | Breakfast

MOVE.BG Office & Coworking Space - The ChangeMakers of Sofia | Breakfast

MOVE.BG Office & Coworking Space
петък 26.10.2018
от 9:30
събота 27.10.2018
До 12:00
MOVE.BG Office & Coworking Space
BGSofiaulitsa "Serdika"1000
Покажи на карта
0 участник
Социалната промяна започва от личната трансформация… от малките стъпки, които всеки от нас прави ежедневно, за да създаде по-добра среда.
The ChangeMakers of Sofia е част от поредица събития на MOVE.BG, с които търсим хората с хоби, страст, професия или призвание да работят за изграждане и създаване на нови възможности и откриват нови хоризонти.
През летните месеци срещнахме носителите на промяната в различни краища на България и се уверихме в няколко неща – градовете ни кипят от живот, потенциалът е отвъд очевидното и хората търсят съмишленици, с които да преобразяват своите общности. Каним те да бъдеш един от тях!
Заповядай на 26. октомври, за да идентифицираме заедно потенциалните решения пред София и да поговорим как можем да работим по-ефективно за системна промяна.
Ела стани част от мрежата на променящите!
Програма:
9:30 - 10:00 - Въведение "Изграждане на общност за постигане на промяна"10:00 - 10:20 - Явор Панев, архитект10:20 - 10:40 - Михаил Стефанов, Мини машини10:40 - 10:50 - Кратка почивка10:50 - 12:20 - Фасилитирана Дискусия - “Локални нужди, работещи решения и възможности”
The ChangeMakers of Bulgaria е инициатива на MOVE.BG, която цели да разпознае и обедини носителите на промяната в България - хора и организации със значим социален, екологичен и/или бизнес отпечатък.
Как да разпознаем changemakers?
- имат ясна ценностна система и визия за позитивна социална промяна
- популяризират потенциалите на България в и извън страната
- използват иновации и нови технологии в подкрепа на социален и икономически напредък
- умеят да увличат други за каузата
Очакваме ви!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.