Re-imagining Consumption - Чаено парти: По пътя на билките

MOVE.BG Office & Coworking Space - Re-imagining Consumption - Чаено парти: По пътя на ...

MOVE.BG Office & Coworking Space
вторник 13.11.2018
от 18:30 До 21:30
MOVE.BG Office & Coworking Space
BGSofiaulitsa "Serdika"1000
Покажи на карта
0 участник
По пътя на билките е преживяване, по време на което ще се насладим на разнообразни видове чай, аромати, антистрес техники; ще изработим натурален билков мехлем, докато научаваме що е то “пермакултурен дизайн” и какви устойчиви решения предлага в отговор на “тъмната страна” на глобалната чаена индустрия.  
Като част от двудневната виртуална конференция “Re-Imagine the Future CEE” ко-проект заедно с WWF, Impact Hub Global & DIF на 13 ноември ви каним на едно по-различно събитие, целящо чрез преживяване да преосмислим консумацията.
С нашите любими партньори от Градски експериментариум избрахме да говорим за консумацията и нуждата за нейното преосмисляне посредством метафора за пътя на чая.  
След като обсъдим ключовите моменти от конференцията през деня, ще преминем към интерактивната част на събитието ни и от етаж на етаж ще се сблъскваме с различните стъпки от пътя на чая - започвайки от продукцията и завършвайки в чашата ни.
Ще поставим познатите ни концепти под въпрос докато стимулираме сетивата си с  разнообразни видове чай, аромати, антистрес техники. Ще изработим натурален билков мехлем, докато научаваме що е то “пермакултурен дизайн” и какви устойчиви решения предлага в отговор на “тъмната страна” на глобалната чаена индустрия.  
В духа на цялата конференция “Re-Imagine the Future CEE” и на вечерното ни събитие заедно ще си представяме различен тип консумация и ще размишляваме като общност, обединена от идеята за устойчиво развитие.
Заповядайте, за да се подготвим за зимата, затоплени от чаша български чай, нови идеи и приятни запознанства. Местата са ограничени!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.