Leaders.INFLUENCE.You. - special guests Filip Genov

Бар Петък - Leaders.INFLUENCE.You. - special guests Filip Genov

Бар Петък
сряда 28.11.2018
от 18:30 До 20:00
Бар Петък
BGSofiaul. "General Yosif V. Gourko" 211000
Покажи на карта
0 участник
Скъпи приятели на ,
След дългото лято и почивката през последните месеци стартираме годината с невероятен гост!
Филип Генов ще ни гостува на 28.11 от 18.30 ч. със своите:
"20 МИНУТИ ОТ ЖИВОТА НА..."

Ще бъде интересно, така че не се чудете, а доведете и приятели!
КОЙ Е ФИЛИП ГЕНОВ?
Филип Генов е банкер с над 25 години управленски опит на пазарите в Централна и Източна Европа и най-вече в страните от Балканите, където инициира създаването на широк спектър от иновации, продукти и компании.

В сегашната си роля той основава и ръководи първата банкова VC инициатива в Югоизточна Европа,като също така е и създател и изпълнителен директор на първата факторинг компания на пазара, основател и директор на водеща международна банкова организацияи няколко финтех и бизнес иновации.
През 2013 г. става първиятмениджър от Източна Европа включен в Изпълнителния комитет на Factors Chain International в Амстердам, фокусиранвърху създаване на иновации и научноизследователската и развойна дейност.
През 2017 г. основава водещия корпоративен тръст Sophia Lab.
Филип е запален поддръжникна стартъп общността, венчър партьор, бизнес ангел и ментор в различни стартиращи компании, а също така е и член наУправителния съвет на Cedar Foundation, която се грижи за деца и възрастни в неравностойно положение.
Филип притежавамагистърска степен по бизнес администрация от Stern School of Business както и от London School of Economics, екзекютив MBAот SDA Bocconi и магистърска степен по “Mеждународен бизнес” от УНСС в София.
 

Покажи повече
КОГА И КЪДЕ?
Ще ви очакваме на 28-и Ноември от 18.30 ч. в едно изключително приятно място в сърцето на града - БАР ПЕТЪК, на ул. Гурко 21 ( точно след пицария Джепето, в двора между кооперациите). Събитието ни е част от официалната програма на бара, така че ще може да намерим нови фенове на нашите срещи сред редовните посетители на заведението. Единственото, което остава е да се насладим на вечерта и да се отдадем на качествен нетуъркинг.И за да не се чудите на кой да благодарите за прекрасното събитие:))) - ето ни - Инна Бояджиева и Людмил Васев. За нас ще бъде удоволствие да се запознаем на живо.
Инна Бояджиева


Людмил Васев


КАК ДА НИ ПОСЛЕДВАТЕ И ДА ПОЛУЧАВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИ СЪБИТИЯ?
Регистрирайте се за събитие в платформата на Eventbrite или ни последвайте в страницата ни във facebook:


КАКЪВ Е ДОСТЪПЪТ ДО СЪБИТИЯТА НИ?
Нашите събития са напълно безплатни и всеки е добре дошъл. Ние не събираме вход и единственото задължително нещо, което трябва да носите с вас е доброто ви настроение и достатъчно визитки. 
Очакваме ви, заредени с много енергия и готови за качествен нетуъркинг! Не забравяйте да поканите и приятел, с който да споделите добре изкараното време. За целта моля да заявите вашето присъствие на следния линк:


(не е нужно разпечатване на билети, а само регистрация в страницата на събитието ни в Eventbrite)
Екип LIY
________

________
 
Според влезлите в сила нови разпоредби бихме искали да помолим всеки от вас, който не иска да получава повече съобщения от нас да избере отписване през системата на Eventbrite или да ни прати съобщение на: 
bbufoundation@
Със заявяване на присъствие на наше събитие вие се съгласявате да получавате последваща информация за други събития, които организираме, както и да бъдете заснемани с цел отразяване на събитието. В случай, че не желате да продължите да получавата информация и покани от нас единственото, което трябав да направите е да изберете отписване през системата на Eventbrite или да ни прати съобщение на: 
bbufoundation@gmail.com
 
Поздрави!

Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.