DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES 3.2 (Има ли мъжки и женски коктейли?)

PUBLIC - DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES 3.2 (Има ли мъжки и женски коктейли?)

PUBLIC
неделя 18.11.2018
от 14:00 До 16:30
PUBLIC
BGSofia1 ulitsa "Angel Kanchev"1000
Покажи на карта
0 участник
Този ноември, коктейлният клас за ентусиасти DISASTER TO MASTER ще се бори с предразсъдъците в миксологията. Женски напитки ли са коктейлите? Чисто ли го предпочитат мъжете? Има ли женски и мъжки коктейли? Имат ли предразсъдъци мъжете и жените на бара? Ако имаш мнение по въпроса, ела да го споделиш и да забъркаш своя коктейл в  PUBLIC BAR. На изброените и още коктейлно-философски въпроси ще отговарят master барманите Иван Дяков и Драгомир Иванов на 18 и 25 ноември (две поредни недели) от 14.00 часа.
Коктейли ще забъркваме с ABSOLUT VODKA. Уверени сме, че вече познаваш оригиналният й вкус, ето защо ще поглезим допълнително рецепторите като те срещнем и с ABSOLUT ELYX, висок клас водка, която се дестилира ръчно в изцяло медна дестилерия. ABSOLUT ELYX идва с медните си чаши и ананаси, от които блажено ще отпиваш това, което сам забъркаш.
Съдържанието на двата класа (18 и 25 ноември) е напълно идентично. Класовете са ограничени до 15 участници, а билетите са в две ценови категории EARLY BIRD и REGULAR.
Притежателите на DISASTER TO MASTER Membership Cards могат да заявят участието си в класа на с посочена предпочитаната дата. Срок за заявяване на участието: не по-малко от 7 дни преди събитието.

Темите във всяко събитие на DISASTER TO MASTER се разработват в рамките на класа и са независими една от другa.
ABSOLUT VODKA и ABSOLUT ELYX можеш да закупиш от
Събитието е само за лица над 18 години.
Консумирай отговорно


Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.