Source Summit - University Revenue

Humanitarna Gimnazia Kiril I Metodiy - Source Summit - University Revenue

Humanitarna Gimnazia Kiril I Metodiy
понеделник 22.7.2019
от 9:00
сряда 24.7.2019
До 19:00
Humanitarna Gimnazia Kiril I Metodiy
BGVeliko TarnovoMihail Kefalov 2
Покажи на карта
0 участник
Какви начини за привличане на кандидат-студенти и генериране на приходи използват различните университетски катедри в България?
Много български университети са изправени пред това предисвикателство. Няма сребърен куршум за него, но различните унитверситети са опитали различни находчиви решения, които биха могли да са добра начална точка за останалите нас.Не очакваме да бъде голяма конференция. Целим да съберем на едно място преподаватели и университетски служители, които са намерили и решения работещи за тях и такива, които активно работят върху намирането на решение. Също така целим да поканим участници от области извън академичните среди - като маркетинг и подбор на персонал, които да допринесат с техния опит към това предизвикателство. Съберете се с други професори и доценти, за да споделите начините си за генериране на приходи:

успешни истории за привличане на кандидат-студенти
Алтернативни източници на приходи като проекти, спин-аут и комерсиализации - от Български професори
Съвети за по-ефективно усвояване на грантове
Споделяне на опит от успешни кандидатури за Европейски проекти и оценители в Брюксел
Основаване на локални НПО-та за създаване на гъвкавост към университетки правила и политики

Още! Всеки е добре дошъл да сподели своите предизвикателства и опит.
Source Summit е отворрена конференция с паралелни сесии. Графикът се решава от участниците в началото и всяка сесия се фасилитира с цел да се извлекат максимално приложими резултати.
Вашите предизвикателства.
Source Summit е отворена конференция, на която вие избирате темите на база на вашите предизвикателства.
Перспективи, с които не бихте се сблъскали другде.
Source Summit конференциите се курират в широк спектър от дисциплини, географски ширини, свързвайки ви с голям диапазон от нови перспективи.

Покажи повече
Идеи който можете директно да използвате.
Повече от 95% от участниците в Source SUmmit си тръгват с практични идеи и потенциални решения, които могат да изпробват в следващата седмица, и повечето създават дългосрочни отношения с колаборатори и ментори.
Учете директно от източника.
Ще се срещнете с хора, ангажирани в редица свързани области - всички споделящи своя опит в името на напредъка на най-съвременните технологии и идеи.

График
24ти Юли: Опознавателна среща 9:00 - Закуска и опознаване, разходка около Велико ТЪрново12:30 - Обяд2:00 - Изкачване до Царевец или посещение на музей4:00 - Начало: споделяне на цели, предизвикателства и предложения.25ти Юли: Unconference: генериране на приходи в катедрите9:00 - Сесии12:30 - Обяд13:30 - Сесии17:30 - Напитки в механа19:00 - Групова вечеря в локален ресторант26ти Юли: Unconference: Подбор на студенти9:00 - Сесии12:30 - Обяд13:30 - Сесии17:00 - Закриване19:00 - Последна вечеря в локален ресторант
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Покажи малко любов.

Дайте ни харесва!

Благодаря.

Като всеки иска <педя> помощ много.

Благодаря.